Kasteel Ter Eiken opnieuw te koop

Komt er binnenkort in Klein-Sinaai een mooi restaurant, hotel of chambre d'hote? Alle registers liggen open, want Kasteel Ter Eiken staat weer te koop.

Het kasteel werd enkele weken geleden verkocht door Immo Van Hoye aan een investeerder uit Sint-Niklaas. Zij verkoopt het nu verder en hoopt een nieuwe koper te vinden die de verkommerde toestand waarin het kasteel de afgelopen jaren verkeerde, zal herstellen.

Volgens immo Rosiers & Dr Ridder zijn de mogelijkheden heel divers. Alle horeca, gastenkamers, hotel, chambre d'hote kan, maar een echt handelspand zoals een winkel mag uiteraard niet.

Vooral het feit dat de zijdelingse gronden links en rechts zullen bebouwd worden, en het vooraanzicht van het gebouw zullen belemmeren en letterlijk achteruit duwen, is voor het toekomstige uitzicht van het kasteel een jammerlijke beslissing van het Gemeentebestuur Stekene, dat instemde met de aanvraag tot verkaveling van de familie Haus en Immo Van Hoye.

  

 

 

Hein Deprez:

Na alle geheimzinnigheid, kregen we voor het eerst ook officieel de bevestiging van het eerste kantoor, Immo Van Hoye, dat zakenman Hein Deprez nooit iets te maken zou hebben gehad met de aankoop.

Maar het onbereikbaar zijn voor commentaar en het achterblijven van een ontkenning, deed de geruchten alleen maar aanwakkeren. Het publiek en de pers werden dus op het verkeerde spoor gezet.

http://www.rosiersderidder.be/pand_detail.aspx?pandid=594693

Tweets

Nieuw boek over de oorsprong Klein-Sinaai en de Boudelo-Abdij is een prachtexemplaar dat je zeker moet hebben! http://t.co/6fXO29YYHb
Prachtige ochtend langs de Stekense Vaart http://t.co/sj0sXLmRoC
Vandaag reeds de eerste inschrijving voor de halloweentocht ontvangen. Het Halloweenteam kan er weer invliegen. http://t.co/kkFh9vvs9S
Follow Klein-Sinaai on Twitter
© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.