Revue Bloot en Spelen was groot succes

De langverwachte revue Bloot en Spelen in het weekend van 15 en 22 april 2016 was een groot succes.

 

Het was de 3de revue van vzw den Lesten Stuyver en tevens de laatste regie door Roger Vervaet. Er werd door een humoristische bril gekeken naar het socio-culturele, religieuze, sportieve leven en verleden in Stekene. Voor de pauze kwam er ook een ernstige passage over Wereldoorlog I in voor. Dans, zang en toneel vormden een fijn evenwicht.

 

De rode draad door het verhaal, was de aanwerving van een nieuwe poetsvrouw in het Ontmoetingscentrum Boudelo. Een kleine jury en anderzijds de poetsvrouwen passeerden de 'revue'. Tussendoor overpeinsden twee mannen de passages aan elkaar op een bankje. Het verrassende slot waarbij de titel Bloot en Spelen meteen ook duidelijk werd... Een paaldanseres die de 'culturele aspecten' van Stekene extra in de verf zet.

Een knap decor dat deed denken aan café d'Oude Route, in de ramen klaarheldere beelden en foto's geprojecteerd die pasten bij de scenes. Het zat allemaal knap in elkaar. Het publiek genoot en lachte mee met de personages die aan bod kwamen. Bekijk de foto's

 

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.