augustus 11, 2022

Boudelo Grand Cru

Boudelo Grand Cru is een koperblond bier met een aroma van karamel en kruiden. Het bier smaakt moutig en kruidig en je merkt duidelijke toetsen van abrikoos en noten. Daarnaast proef je ook een frisse en fruitige tint.
Een zoeter en zacht mondgevoel met lange afdronk warmt je helemaal op! 


Brouwers aan het woord: "Een toegankelijk bier dat zeker en vast een ruim publiek zal bekoren! We brouwden een lichtgekruid en koperblond bier, een karaktervolle Grand Cru!" 


Getuigenis: "Hoe tof! Dit bier verwijst naar de vroegere abdij in Klein-Sinaai, het dorp waar ik woon. Over een plaatselijk bier gesproken! Maar wel zo lekker dat ik mijn vrienden uit andere regio's er ook mee wil laten kennismaken!" - ASTRID 

Boudelo Grand Cru
STIJL
Grand Cru – Alc. 8% by vol.

KLEUR
20 EBC – Koperblond

SMAAK
25 IBU – Licht kruidig

TE VERKRIJGEN
Verkrijgbaar in de gespecialiseerde drankenhandels en de betere horecazaken.

 

 

Naast de trappist is een abdijbier of tripel wereldwijd erkend als specialiteit van de Belgische biercultuur. Brouwerij The Musketeers lanceerde al vele bieren met vernieuwende smaken, maar de Belgische tradities houden we graag in ere!
Boudelo Tripel is een tripel pur sang: fruitige toetsen van de gist, een kruidig en floraal hoparoma afkomstig van traditionele hoppen en een zachte smaak, afgerond met een verwarmend alcoholgevoel.

 

Brouwers aan het woord:
De tripel, de klassieker onder de abdijbieren, kon niet in deze lijn ontbreken. We zijn er zeker van dat hij het hart van de bierliefhebber zal veroveren! 


Getuigenis: "Een kaartavond met vrienden kan niet zonder een tripel! Deze Boudelo Tripel is precies wat ik van een abdijbier verwacht: een fijne smaak met volle afdronk!"  DANIEL

STIJL
Tripel – Alc. 7,8% by vol.

KLEUR
12 EBC – goudblond

SMAAK
30 IBU – kruidig en floraal

TE VERKRIJGEN
Verkrijgbaar in de gespecialiseerde drankenhandels en de betere horecazaken.

 

 

 

Boudelo Blond is een licht, helderblond bier met een zeer verfrissende aanzet dankzij een mooie saturatie en kruidige aroma’s. Deze kruidigheid wordt verkregen door een late-hopping met een mix van hoppen. De iets drogere, bittere afdronk maakt het bier zeer dorstlessend, ondanks het alcoholpercentage van 5,8%.
Even vlot drinkbaar als een export, maar met wat meer pit!


Brouwers aan het woord: "Back to the roots, zo dachten we! Met de bieren van Boudelo bliezen we opnieuw leven in de oude abdij van Klein-Sinaai en creërden we een reeks abdijbieren zoals ieereen ze graag heeft."


Getuigenis: "Een Boudelo Blond is een blond bier zoals het hoort! Heerlijk verfrissend en passend op elk moment. Wij weten al wat ons vaste bier wordt na de voetbaltraining!" - STEVEN

STIJL
Blond – Alc. 5,8% by vol.

KLEUR
10 EBC – Blond

SMAAK
35 IBU – Zeer verfrissend

TE VERKRIJGEN
Verkrijgbaar in de gespecialiseerde drankenhandels en de betere horecazaken.

 

 

 

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.