Halloweentocht

31/10/2011 - De organisatoren van de Halloweentocht Klein-Sinaai kunnen tevreden terugkijken op de voorbije editie. Er kwamen maar liefst 1600 deelnemers op af.
Het goede weer speelde zeker een positieve rol, evenals de talloze spookgelegenheden en standjes met versnapperingen.

De eerste stop was de soepstand. De helpers daar zijn goed op elkaar ingespeeld en hoewel de bezoekers in grote massa een soepje wensten, moesten ze niet lang wachten.
De griezelstand van Moerbeke dreef de wandelaars doorheen een tunnel waar ze stuipen op het lijf kregen.

Met de volle maan op de achtergrond, het koude weer en het zonnetje dat tijdens de dag het parcours nog extra droog had gemaakt, was de Halloweentocht 2012 alweer een succes.

De wachttijden aan het vertrek en de eetstanden bleven perfect binnen schema, waardoor iedereen meer kon genieten.

Het concept van verteller Xavier Mortiers, die in het begin van de tocht de 1300 wandelaars een spannend verhaal uit Klein-Sinaai voorlas, bracht iedereen meteen in de juiste stemming.

Bedankt iedereen voor de leuke en serene sfeer waar we in Klein-Sinaai van mochten genieten.

 

De middenstand van Klein-Sinaai organiseerde zaterdag 31/10 zijn jaarlijkse Halloweentocht door de Baggaartse bossen. Met 1650 deelnemers kon de organisatie opnieuw terugblikken op een bijzonder geslaagde editie. Bij de aankomst aan het Ontmoetingscentrum Boudelo konden mensen rond de vuurkorven nakeuvelen. Tijdens de tocht kregen de wandelaars ook heel wat lekkers en animatie voorgeschoteld. De voorziene parking, nieuwe wegwijzers, de voorinschrijvingen en de meeste eetstandjes verliepen zeer vlot. Het kraam van de oliebollen besliste op eigen houtje een eigen verkoop van drankjes op te starten. Daardoor moesten mensen daar langer wachten dan bij de andere kramen. De algemene indruk van de organisatie was echter zeer positief.

 

 

 

 

 

Het online-magazine 'De Standaard-avond' maakte een fotoreportage over de halloweentocht in Klein-Sinaai. Fotografe van dienst was Katrijn Van Giel. In januari 2015 haalde ze nog het wereldnieuws toen kunstenaar Luc Tuymans een fotoportret van Jean-Marie De Decker letterlijk had gekopieerd.

 

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.