Frontale botsing op Coudenborm

MOERBEKE. In Moerbeke gebeurde vrijdagavond omstreeks 19u een zwaar ongeluk tussen 2 personenwagens aan de wegversmalling op de Heirweg tussen Stekene en Moerbeke ter hoogte van Caudenborm.

 

Een Audi A7, komende van Stekene merkte -allicht door het hevige regenweer- de paaltjes te laat op en probeerde nog uit te wijken. Daarbij ramde hij nog 1 paaltje en reed het zware voertuig frontaal op een tegenligger in een Peugeot die van Moerbeke kwam. Deze werd teruggeketst en de bestuurder werd met zware verwondingen afgevoerd. Ook de MUG kwam ter plaatse. De bestuurder van de Audi A7 bleef ongedeerd.

Eerder dit jaar werden op de Eksaardedam tussen Eksaarde en Moerbeke ook al drastische paaltjes gezet, ter hoogte van Waaigem. Daar is de verrassing volgens vele bestuurders nog groter omdat de wegversmalling bijna niet zichtbaar is vanop afstand. Zelfs als men zich aan de voorgeschreven snelheid houdt.

 

 

Tweets

Nieuw boek over de oorsprong Klein-Sinaai en de Boudelo-Abdij is een prachtexemplaar dat je zeker moet hebben! http://t.co/6fXO29YYHb
Prachtige ochtend langs de Stekense Vaart http://t.co/sj0sXLmRoC
Vandaag reeds de eerste inschrijving voor de halloweentocht ontvangen. Het Halloweenteam kan er weer invliegen. http://t.co/kkFh9vvs9S
Follow Klein-Sinaai on Twitter
© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.