Stekene handelt meteen na opmerkingen bewoners

Het ongeval van vorige week en de samenkomst van de werkgroep Klein-Sinaai, met de partij Gemeentebelangen levert al meteen resultaat op.

 

Enkele uren na afsluiten van de vergadering op dinsdag, werd woensdag al werk gemaakt van duidelijke reflecterende signalisatie die de scherpe bocht beter aanduidt in de Kasteelstraat, komende van of rijdende naar de Pereboomsteenweg. Op die manier worden chauffeurs erop gewezen dat ze geen kruispunt naderen (dat rechtdoor eigenlijk uitkomt in de Abelendreef), maar dat ze verplicht zijn de bocht mee te volgen.

Ongevallen zoals de week ervoor zullen op die manier tot een minimum worden beperkt. Zeker voor de chauffeurs die de omleiding volgen en niet vertrouwd zijn met de rare rijrichting. We houden u op de hoogte over de verdere resultaten van de werkgroep.

 

 

 

Tweets

Nieuw boek over de oorsprong Klein-Sinaai en de Boudelo-Abdij is een prachtexemplaar dat je zeker moet hebben! http://t.co/6fXO29YYHb
Prachtige ochtend langs de Stekense Vaart http://t.co/sj0sXLmRoC
Vandaag reeds de eerste inschrijving voor de halloweentocht ontvangen. Het Halloweenteam kan er weer invliegen. http://t.co/kkFh9vvs9S
Follow Klein-Sinaai on Twitter
© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.