Brandtrap aan oud stationsgebouw

Het gemeentebestuur liet het oud-stationsgebouw van Klein-Sinaai uitrusten met een brandtrap. Het pand doet dienst als lokaal van de Scouts Thomas en die vroegen zelf om de plaatsing van dergelijke brandtrap. De trap kwam net onder het bovenste zolderraam aan de zijkant. Het scoutslogo en mooie gevel is hierdoor minder zichtbaar geworden. 

 Aan de andere kant van het gebouw was een brandtrap ook mogelijk, maar duurder. Er is een bijgebouw, wat ervoor zorgde dat een extra platform noodzakelijk was in plaats van een trap recht naar beneden.

De NMBS is eigenaar van het gebouw en laat de keuze van de ontsluiting ervan over aan het gemeentebestuur. Dat gaat nu in op het verzoek van de jeugdbeweging en investeert naar schatting 7.441 euro in de plaatsing van de brandtrap.

 

 

 

 

Tweets

Nieuw boek over de oorsprong Klein-Sinaai en de Boudelo-Abdij is een prachtexemplaar dat je zeker moet hebben! http://t.co/6fXO29YYHb
Prachtige ochtend langs de Stekense Vaart http://t.co/sj0sXLmRoC
Vandaag reeds de eerste inschrijving voor de halloweentocht ontvangen. Het Halloweenteam kan er weer invliegen. http://t.co/kkFh9vvs9S
Follow Klein-Sinaai on Twitter
© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.