Rob Vanoudenhoven te gast in Klein-Sinaai

Enkele weken geleden merkten we een cameraploeg en taxi op de Brugse Heirweg. De crew wilde ons niet mededelen waarvoor de opnamen waren, maar navraag op het bewuste adres, maakte ons heel wat wijzer. Het was Rob Vanoudenhoven die voor ziijn nieuwe programma 'Taxi Vanoudenhoven' te gast was in Klein-Sinaai.

In zijn nieuwe programma toert Rob in een taxi doorheen Vlaanderen. De hele zomer pikt Rob Vanoudenhoven nietsvermoedende mensen op en stelt hen voor de keuze: uitstappen en een echte taxi bellen, of meespelen en enkele honderden euro’s winnen. De formule is simpel: tien vragen moeten correct beantwoord worden.

Wie instapt krijgt tien vragen voorgeschoteld. Juiste antwoorden leveren geld op, na twee fouten word je uit de taxi gezet. "Het is geen doorsnee quiz en ik ben geen doorsnee presentator."

Het programma is een bewerking van 'Cash Cab', een internationaal format dat eerder in diverse buitenlanden zijn waarde bewees. Ook bij Eén hebben ze er alle vertrouwen in. De taxi van Rob werd meteen op zondagavond in prime time geparkeerd. "Maar het is niet het grote zondagavondprogramma", benadrukt Vanoudenhoven. "Het blijft een pretentieloos quizje. En daar ben ik blij mee, ik blijf liever nog wat in de luwte."

 

Tweets

Nieuw boek over de oorsprong Klein-Sinaai en de Boudelo-Abdij is een prachtexemplaar dat je zeker moet hebben! http://t.co/6fXO29YYHb
Prachtige ochtend langs de Stekense Vaart http://t.co/sj0sXLmRoC
Vandaag reeds de eerste inschrijving voor de halloweentocht ontvangen. Het Halloweenteam kan er weer invliegen. http://t.co/kkFh9vvs9S
Follow Klein-Sinaai on Twitter
© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.