Abelendreef: Auto tegen gevel

In de Abelendreef verloor woensdag om 15.45 uur een autobestuurder de controle over het stuur, raakte van de weg en botste met zijn auto tegen een gevel. Er was blikschade, maar de chauffeur raakte niet gewond. De rechte weg Klein-Sinaaistraat-Kasteelstraat laat chauffeurs toe erg snel te rijden om de omleiding achter de rug te hebben. Op het einde wacht hen echter in volle snelheid een scherpe bocht die nauwelijks staat aangeduid. Het is verwonderlijk dat pas nu iemand een ongeluk gehad.

 

Het is al lang dat er te weinig signalisatie is om chauffeurs erop te wijzen dat er een bocht van 90 graden komt in de Kasteelstraat richting Moerbeke, of naar het dorp van Klein-Sinaai.

Het is niet de eerste keer dat een chauffeur stevig in de remmen moet, of zelfs in de kappel terecht komt. Hopelijk krijgt het slachtoffer dan voldoende 'bijstand' van hierboven.

Volgende zogenaamde schrikhekken met pijlmotief zouden al een hele oplossing zijn...

Tweets

Nieuw boek over de oorsprong Klein-Sinaai en de Boudelo-Abdij is een prachtexemplaar dat je zeker moet hebben! http://t.co/6fXO29YYHb
Prachtige ochtend langs de Stekense Vaart http://t.co/sj0sXLmRoC
Vandaag reeds de eerste inschrijving voor de halloweentocht ontvangen. Het Halloweenteam kan er weer invliegen. http://t.co/kkFh9vvs9S
Follow Klein-Sinaai on Twitter
© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.