september 22, 2020

1ste CRELANjeugdmeeting – Miniemen

Het Belgische wielerseizoen loopt stilaan op zijn laatste benen, en men begint reeds aan de activiteiten in het veld te denken. Toch wil Het Vliegend Wiel Klein Sinaai, organisator van wedstrijden in de groene long van het Waasland, jullie graag een tweedaagse organisatie aanbieden ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis.

In het verleden trokken wij reeds meermaals de kaart van de jeugd of de dames, dit telkens met onze voorjaarsprogrammatie. Nu willen wij ons engageren om U en de bevolking van ons kleine, doch sportieve deelgemeente, twee dagen te laten meegenieten van onze wedstrijden.
Op zaterdag 7 september 2013 kozen wij voor de absolute youngsters, de “Miniemen” . Deelnemers zijn tussen 8 en 11 jaar. Zij zullen zich kunnen uitleven en zich aan elkaar kunnen meten in de volgende disiplines : tijdrijden, een fietstocht en een heuse wedstrijd in lijn.
Zij die willen proeven van “het echte wielrennen” dienen zich aan te bieden aan de inschrijvingstafel vanaf 12,30 uur op het Scoutsplein – Edgard Tinelstraat 3 te Klein-Sinaai (Stekene)
Onze kleinsten schuiven wij een gesloten ovale omloop van 1 Km voor de wielen, waarbij het voor hun begeleiders en enthousiaste supporters gemakkelijk zal zijn om hen zelfs per ronde meermaals aan te moedigen. De wedstrijden beginnen vanaf 14.00 uur. Na de activiteiten wordt elke deelnemer bedacht met een fijne herinnering.

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.