Horeca

In Aquarella gelegen in Moerbeke-Waas aan de markt heten Christiaan & Maggi u van harte welkom!
Hier bieden zij u heerlijke en verrassende gerechten aan in een gezellige ambiance van warme gastvrijheid.
Dit alles in een zeer betaalbaar arrangement.

't Polderhuis't Polderhuis is al jaren een gekend restaurant in het gehucht Rode sluis. Gekend als het palinghuis bij de familie Smolenaers . In de jaren 60 en 70, werden hier kilo’s paling verslonden, opgevist uit eigen kreken. ’t Polderhuis bestaat uit een pacht die omvat een viertal kreken, 60 Ha jachtgebied, het restaurant en een camping die in 2002 compleet werd vernieuwd. Dit alles is in eigendom van Moerbekepolder.
http://www.nieuwsblad.be/cnt/blamu_02330830

Mooie rustieke brasserie. Ideale stop tijdens wandelingen en fietstochten.

Het echtpaar Daniël Noët-Annie Vertriest en dochters opende de zaak als nevenactiviteit voor hun boerderij.

Bezoek de kinderboerderij en geniet van een lekkere pannenkoek, ijsje, gehaktballetjes in tomatensaus, witloof-hesp en op zondag gebak met heerlijke koffie.

VlasbloemekenMet passie voor het vak staan wij iedere dag klaar. Klaar om u gastvrij te ontvangen in een warme, gezellige en ongedwongen sfeer.

Nadat u eerst een aperitief heeft genuttigd in de lounge met diverse amuse hapjes kunt u aan een met linnen gedekte tafel genieten van de prachtige gerechten die u zullen worden geserveerd, begeleid met een mooi glas bijpassende wijn of één die u zelf heeft uitgezocht op de uitgebreide wijnkaart.

In de zomer, als het weer het toelaat, staan er tafels mooi gedekt rond de vijver. In onze binnentuin is het genieten, met zijn mooie oude bomen, bloeiende bloemen en planten.

http://www.vlasbloemeken.com/

Op 1 mei 2015 ging de vernieuwde Ruitershoeve open. Het interieur werd grondig vernieuwd. Het sanitair, electriciteit en centrale verwarming kregen ook een beurt. Vooraan werd het terras met klinkers aangelegd. Voortaan is er ook een kleine eetkaart met spaghetti, croques, broodjes, enz. Voor de kinderen werd er een prachtig gazon met speeltuin aangelegd, afgescheiden van de straat en de paarden.

De Ruitershoeve is een ideale stop- of vertrekplaats voor tochten te voet, met paard, fiets in de mooie bossen van Stekene.
http://www.ruitershoeve-stekene.be/

Steeds seizoensgebonden van 15 oktober tot januari de lekkere wildgerechten.
Vanaf april ons gekend klassiek aspergemenu en onze Oosterschelde-Kreeftenmenu alsook ons degustatiemenu. Het Anton Van Wilderode menu wordt maandelijks aangepast naargelang de verse aanvoer en de creativiteit van de chef.

Tijdens de zomer genieten op het terras van zowel een fris biertje, een pannenkoek, een koffie Molenhof of de kleine gerechten. Alsook van de lekker geurende paling in plukverse tuinkruiden, de meer uitgebreide gerechten of het tuinterrasmenu aan € 30,00 (enkel buiten te verkrijgen tijdens de zomer) bestaande uit een voorgerecht, hoofdschotel en nagerecht.


't Molenhof
Heirweg 25
9180 Moerbeke-Waas
België
Tel: 09/346.71.22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.tmolenhof.be/nl/het-restaurant

Een typisch volkscafe in de Kasteelstraat te Klein-Sinaai, waar de stamgasten dagelijks welkom zijn tot op vaste uren voor een babbel, een partijtje kaarten en allerlei lekkere bieren.

Vanaf 10u tot de middag en 's avonds van 5u tot 7u, want dan wil kroegbaas André het nieuws zien en sluit hij. Het decor herinnert aan de bloeiperiode van het cafe in de jaren 70 als stamcafe van duiven- en wielerliefhebbers.

Tientallen foto's van gewezen renners uit die periode laten je denken dat de moderne jachtige jaren '80 nog moeten beginnen. De handgeschilderde vloertegels zijn gelegd op de oorspronkelijke aarde zoals dat 100 jaar geleden werd gedaan toen er nog geen chape bestond.

Naast het café houdt de vrouw des huizes een klein winkeltje open met kaarsen, vers vlees en allerlei producten voor de dagelijkse behoeften. Ook zeker een bezoekje waard, al was het voor de leuke babbel met mevrouw. 

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.