Bierdegustatie 'Van Boudelo tot Westvleteren': Vrijdag 04/04/2014


De website Klein-Sinaai.be ism Genootschap van Boudelo houden op vrijdag 4 april 2014 een bierdegustatie-avond. Het aantal deelnemers zit al ver boven de verwachtingen, dus  verdere inschrijvingen worden niet meer aangenomen. Maar het kan geen kwaad ons te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om volgende keer zeker een uitnodiging te ontvangen en snel in te schrijven.


Gezellig samen-zijn en een leuke babbel terwijl u geniet van 10 degustaties van trappistenbieren met lekkere hapjes.

Gastspreker is Harry Van Royen uit Hamme.
Deze historicus en gids neemt ons mee naar de rijke geschiedenis van trappisten- en abdijbieren en de levenswijze van de monniken. Hij vertelt bij elk bier ook enkele wetenswaardigheden. Daarbij wordt uitgelegd waarom de Trappistenbieren een authentiek product zijn.

Naast de bekende trappisten, kunt u ook proeven van de wereldbekroonde Westvleteren 12°, de nieuwste Trappisten Zundert en Benno uit Oostenrijk en zelfs Tripel Klok Bruichladdich, gerijpt op eiken whiskyvaten.

Tussendoor allerlei lekkernijen op basis van bier.
De polyvalente zaal wordt omgedoopt als een ouderwets cafeetje.
De deelname bedraagt 13 euro, alles inbegrepen.

Graag bevestigen vóór woensdag 2 april 2014.

Inschrijven telefonisch op het nr. 0495/55 70 54
of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van namen
en aantal deelnemers.
Vooraf te betalen bij Tony De Wilde of op rekening BE49001717634671

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.