Zondag 24/10/2010: Menwedstrijd Paarden

Traditioneel organiseren LRV Baudelooruiters Klein Sinaai de laatste gewestelijke wedstrijd van het seizoen...

Op het programma staan: dressuur – vaardigheidsparcours – wegtraject & hindernissenparcours. Deze wedstrijd staat open voor alle menners, zowel meer ervaren als startende menners, en ook zonder licentie is men welkom. Op de wedstrijd wordt er ook één reeks uitgeloot en gejureerd op functionele presentatie (met een apart klassement).

Deze laatste competitie meetellend voor het LRV-criterium gaat door op zondag 24 oktober 2010 in de Abelendreef te Klein Sinaai (Stekene). 

Inschrijven voor deze wedstrijd kan tot 18 oktober 2010 bij : Nele Van Hecke - Keerken 37 – 9160 Eksaarde – tel&fax (09)328 18 49 – email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Inschrijvingsgeld bedraagt 15 € per combinatie. Inschrijvingen na inschrijvingsdatum of niet tijdig betaalde inschrijvingen: 20 €.

Gelieve het gepaste bedrag tijdig over te schrijven op rekeningnummer KBC
737-6233350-76, LRV Baudelooruiters met vermelding 'Menwedstrijd + naam deelnemer'. Deelnemers uit Nederland kunnen het Nederlands rekeningnummer 33-04-66-704 (op naam van R.C. Van Hecke-Buys) (Rabobank Sint-Jansteen) gebruiken voor hun betaling.

Als u inschrijft via e-mail, krijgt u een bevestiging terug van de organisator dat uw e-mail goed aangekomen is. Krijgt u deze niet terug, probeer nogmaals uw inschrijving te verzenden.

In  KLEIN SINAAI kan er een maaltijd besteld worden, namelijk stoofvlees met frietjes en groentjes voor de democratische prijs van 10 € per persoon. Er kan gegeten worden vanaf 11u tot 19u. Inschrijven hiervoor kan tot 21 oktober 2010, graag met onderstaand inschrijvingsformulier en met betaling. Iedere deelnemer krijgt een gratis maaltijd aangeboden.

De te rijden dressuurproef en het te rijden vaardigheidparcours kunt u terugvinden op www.lrvmenners.tk, de starttijden & wegbeschrijving worden later meegedeeld en verschijnen ook op de website van LRV Oost-Vlaamse Menners (www.lrvmenners.tk). Iedere deelnemer komt in aanmerking voor de prijsuitreiking.
Er wordt een reeks voorzien voor beginnende menners met een dressuurproef voor beginners. Deze zal een apart klassement hebben.
 
De toegang is gratis.

 

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.