Bloot en Spelen, een revue om van te snoepen.

15-16 april 2016 en 22-23 april 2016

De 3de revue in de geschiedenis van vzw den lesten stuyver. Door een humoristische bril wordt gekeken naar het socio-culturele, religieuze, sportieve leven en verleden in Stekene.

Tegelijkertijd komt er ook een ernstige passage over Wereldoorlog I in voor.

Dans, zang en toneel vormen een fijn evenwicht.

 

Voor deze editie deden we beroep op heel wat auteurs die zich verenigden als " de kasteelschrijvers". Hielden de pen vast : Dirk Bracke, Rob Baetens, Roger Vervaet, Jan Van Dooren, Ann Gyselinck, Luc De Cleir, Gilberte Hofman, Fons De Meersman.

De regie is in handen van Roger Vervaet en Luc De Cleir. Het zal tevens het afscheid zijn van Roger als regisseur van een revue.

Acteurs : Willy Coppens, Ignaas Van den Bossche, Luc De Cleir, Lieven Van Hooste, Nancy Laureys, Ann Bylé, Rita Brijs, Marina Meuleman, François Daneel, Dirk Hofman, Arno Vanoudenhove, Carine Claeys, Lydia Melens, Koen De Cock, Ward Selis, Kathleen Van Himste en heel wat kinderen uit basisschool Tuimelaar.

Zij worden ondersteund door een sterke technische ploeg : Donald ryckaert, Dirk Ferket, Jo Van Severen, Jan Van Dooren, stephan De Vleeschauwer en J. Van Vlierberghe.

De kaarten kosten € 10 en zijn verkrijgbaar via mail of Crelan, Veldeman, Van Hoye en D'Oude Route.

De opvoeringen hebben plaats op 15,16,22 en 23 april in OC Boudelo om 20u.

Tijdens de pauze en na de opvoering is er voldoende tijd om na te praten in ons revue-café !

 

 

 

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.