Speelplein De Elfenberg: Kinderen toegelaten!

Onlangs zette het gemeentebestuur Stekene het licht op groen voor een opknapbeurt van Speelplein De Elfenberg. Kostprijs 14500 euro. Bij lentetemperaturen zoals nu zijn er echter geen kinderen of sporen van spelende kinderen te bespeuren in dit bosje. Zouden de toestellen dus niet eerder versleten en verroest zijn door het niet-gebruik ervan?

Het siert het gemeentebestuur om geld vrij te maken voor Klein-Sinaai. Stuur dus kinderen in de open lucht zodat ze licht en energie opnemen. De Elfenberg kan een ontmoetingsplaats worden voor jong en oud. Indien na de opknapbeurt nog altijd geen kind te bespeuren is, zal men dan geen spijt hebben dat het centrum van Klein-Sinaai een serieuse boost heeft mislopen?  Het Stationsplein omzoomt met platanen of elzen, zou ook al een wereld van verschil zijn. Dan kunnen kinderen ook in de bomen klauteren (als ze terug buiten zouden komen).

 Lees ook

Beeld van Google Streetview 3 jaar geleden

Let op de bladeren die hier al weken liggen en zelfs niet door de minste beweging van schommel of schuifaf werden bewogen...

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.