Nieuwjaarswensen van...

“Ik zend een duif naar je toe, met vriendschap in haar vleugels, liefde in het hart, hoop in de veren en … een briefje in de snavel met de tekst : “ik  wens je een aangenaam, tof, maar vooral gezond ! 2012 toe” !
En …, deel al dat goeds met velen, rondom jou !"
Van harte – voor 2012 !
(Réno Martens)

 

"De parochiegemeenschap O.L.Vrouw Onbevlekt Ontvangen hoopt om in 2012 mensen verder nabij te zijn en vooral op de bijzondere momenten zoals : Pasen, Kerstmis, Allerheiligen, Pinksteren, eerste communie, vormsel… Speciale aandacht gaat naar onze buurtvieringen die iedere tweede zaterdag van de maand doorgaan in onze kerk om 17.30u met aansluitend gezellig samenzijn. Volg onze initiatieven op de voet via http://www.kerknet.be/microsite/sintgilliswaas/content.php?ID=16644
Ook de verdere uitbouw van de grot van O.L.Vrouw van de fietsers behoort tot onze prioriteiten met een verzustering met Labastide d’Armagnac als toemaatje !"
(Jacques Van Daele)

 

 

"Als burgemeester heb ik in mijn voornemens steeds één rechte lijn. Ik wil er steeds voor zorgen - in de mate van het mogelijke - dat elke inwoner van Stekene, dus ook van Klein-Sinaai, zich gelukkig kan voelen in onze gemeente. Geluk is voor elke inwoner anders en het is de kunst van die verscheidenheid in te vullen”
Vooruitblik 2012: Bron GVA
We moeten voor de scouts ook belangrijke stappen zetten voor hun onderkomen in het oud station in Klein-Sinaai.
“Onze gemeente ligt in 2012 zeker niet stil. Zo wordt in Klein-Sinaai de Rode Hoek heringericht. Dat is een voorbeeld van een project dat al zeer lang aansleept. De eerste verwervingen daarvoor dateren al van eind jaren ‘80. De realisatie wordt de kers op de taart voor de toegang tot Stekene vanuit Moerbeke. De tweede fase van de Kerkstraat hadden we ook graag gerealiseerd, maar daarvoor zijn de subsidies pas toegekend voor de periode 2013-2014."

Stany De Rechter (burgemeester) 

 

 

 

 

 

“Voor wie het kan, wens ik een deugddoende deelname aan sport- of verenigingsleven. Voor wie ziek is een spoedig herstel en de kracht om de ziekte moedig te dragen en te overwinnen. Voor wie werkt, plezier in het werk en tijd voor ontspanning. Voor wie thuis is, ‘quality time’. Voor ieder van u : een fijn, gezond, gelukkig, vredig en gezellig 2012 !!"
(Ann Van Daele-Gyselinck)

 

 

 


“Ik wens de bewoners van Klein Sinaai alle goeds toe. Dat Uw hechte gemeenschap mag blijven floreren. Het zijn de kleine uithoeken die meestal nog de meeste verbondenheid tonen, houden zo. Ik lever graag men bijdrage."
(Jan Van Remoortel gps)

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.