Verpozen langs de Moervaart in Klein-Sinaai

Sedert kort legde Toerisme Oost-Vlaanderen een nieuwe picknickplaats aan in Klein-Sinaai, meer bepaald tussen knooppunt 97 en 99, aan de Moervaartoever ter hoogte van de Boudelostraat.
Toerisme Oost-Vlaanderen investeerde de voorbije maanden in de verhoging van de kwaliteit van haar recreatieve fietsnetwerken. Onder de 36 plekjes die werden ingericht, waarvan 13 in het Waasland, behoort dus Stekene met pleisterplaats Klein-Sinaai.
Info : 03/790 03 73 tijdens de diensturen.

 

"Sinds we in 2006 en 2008 de recreatieve fietsnetwerken in de provincie lanceerden, nam het fietstoerisme in de regio's stelselmatig toe. Om de bezoekende fietser nog beter te kunnen ontvangen, hebben we geïnvesteerd in meer en betere rust- en picknickplaatsen langs de fietsnetwerken", stelt Oost-Vlaams gedeputeerde voor Toerisme Eddy Couckuyt (CD&V).

Rustbanken

Op de meeste plaatsen is er een rustbank, een fietsenrek en een vuilnisbak geplaatst, zoals in Waasmunster vlak naast de Durmebrug. Daar kruisen de fietsknooppunten 39 en 43 elkaar. Andere interessante nieuwe rustplaatsen voor fietsers in het Waasland zijn er bijgekomen aan het Spaans Fort in Verrebroek, op het Mercatoreiland in Rupelmonde, ter hoogte van de Grote Kreek in Moerbeke, aan het Oud Station in De Klinge, aan de Moervaartoever in Klein-Sinaai en aan de steenbakkerij in Steendorp. Met de betrokken gemeentebesturen werden overeenkomsten afgesloten voor het onderhoud van het meubilair en de locatie.

© 2019 Tony De Wilde. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.